Over Inwezen Coaching

Jouw coach aan het woord

Ik ben Marlous Koop en woon samen met mijn man, twee dochters en trouwe viervoeter in Oldenzaal. Ik heb een achtergrond als maatschappelijk werker.

Ik werk inmiddels zestien jaar met veel toewijding in de hulpverlening en heb werkervaring in verschillende werkvelden zoals het algemeen maatschappelijk werk, de gehandicaptenzorg als in de gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. In mijn functie als maatschappelijk werker in de spreekkamer wordt de connectie tussen hoofd en lijf vaak nog onderbelicht. Mijn rol daarnaast als paardencoach maakt mijn werk compleet waarin er op holistische wijze (lichaam en geest als geheel) gekeken wordt naar de mens in een natuurlijke omgeving.

Het is belangrijk in het leven dat te doen waar je in wezen blij van wordt.

Ik werk vanuit mijn intuïtie en help mensen op professionele en zorgvuldige wijze weer in contact te komen met hun eigen zelfherstellende vermogens. Ik ben daadkrachtig en heb een actiegerichte aanpak. Onze huidige maatschappij vraagt om een andere manier van ontspannen.

Het contact tussen mens en paard leert ons weer dichter bij onze werkelijke natuur te komen en te ervaren wat er echt toe doet. In verbinding met onszelf vanuit vertrouwen. Het paard helpt spanning die jij bij je draagt af te vloeien door deze over te nemen en direct los te laten op weg naar meer balans in jouw leven.

Vanaf kinds af aan maken de paarden onderdeel uit van mijn leven. De liefde en passie die ik voor deze sensitieve dieren ervaar is immens groot. Ik ben opgeleid tot gediplomeerd paardencoach bij Caprilli coaching, waar ik tevens mijn netwerk heb opgebouwd met collega paardencoaches verspreid over heel Nederland. Ik ben mijn eigen praktijk gestart en heb als doel mensen d.m.v. paardencoaching snel, effectief en op duurzame wijze te helpen naar meer ontspanning en bewustwording in hun dagelijks leven. Inmiddels ben ik verschillende inspirerende samenwerkingen aangegaan.

Uniek en onderscheidend

In een natuurlijke omgeving ga jij fysiek aan de slag. Je komt letterlijk in beweging. Als coach helpen het paard en ik jouw weer bewust te worden van je lijf en zintuigen, spanning los te laten en ruimte te creëren voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Het paard wordt ingezet als uniek hulpmiddel. Het is paard helpt jou in het hier en nu zijn en is oordeelvrij zodat jij vanuit deze pure spiegel ervaart wat er werkelijk toe doet in jouw leven.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende (gratis) kennismaking.

Maak een afspraak
To top