Locaties

Coachinglocaties

De praktijkruimte bevindt zich in Oldenzaal. De coachlocatie op 5 minuten rijden daarvandaan in Deurningen. Veelal vinden de coachsessies plaats op locatie bij de paarden, of – in overleg – in de praktijkruimte (zonder paard).

De Pony Power voor Kids cursus en de Paardenkracht voor Pubers cursus vinden plaats op locatie bij Paardenmelkerij Sand in Harbrinkhoek en Stal de Meyboom in Latrop.

Mijn dierlijke collega's

Max

Max is een Franse draver en geboren in juni 2019. Max is een ruin en maakt deel uit van de kudde sinds zomer 2023. Hij staat samen met Madonna op locatie in Deurningen. Het is een echte vriendelijke reus. Hij is leergierig en sinds enkele maanden goed zadelmak. Max is fit en wordt ingezet voor dressuur, buitenritten en heeft zelfs al zijn eerste sprongen gemaakt. Hij is de leider in de kudde. Max is geschikt als coachpaard omdat hij nieuwsgierig is, duidelijk en dol is op aandacht.

Madonna

Madonna is een fries x KWPN’er en is geboren in mei 2012. Ze is een merrie en heeft inmiddels twee veulens gehad. Ze is bij de eigenaar in het bezit sinds haar derde en staat samen met Max op locatie in Deurningen. In omgang is het een hele lieve en rustige merrie. Ze wordt regelmatig gereden in de clublessen en ingezet voor zowel dressuur, springen, cross, als op buitenritten. Niets is haar te gek.

Ze verwacht volgend voorjaar haar derde veulen. Ze is een schat van een moeder is gebleken. Spot haar laatste kroost is helaas op 5 jarige leeftijd verkocht. Wat een topper is dat geworden!

Madonna is goed inzetbaar als coachpaard omdat ze graag voor je werkt, ze komt je steunen of juist in bescherming nemen als dat nodig is.

Maak vrijblijvend kennis

Afspraak maken
To top