Actuele cursusdata Pony Power voor Kids

Voor elk kind een meerwaarde om spelenderwijs te oefenen met thema’s zoals; duidelijk zijn naar de ander, grenzen aangeven en om hulp leren vragen.

Locatie Harbrinkhoek bij Paardenmelkerij Sand:

Cursusdag dinsdag of vrijdagmiddag van 15:30-17:30 uur.

Voorjaar 2024

 • 12 maart
 • 26 maart
 • 9 april
 • 23 april
 • 14 mei
 • Terugkomdag 25 juni
 • 15 maart
 • 22 maart
 • 5 april
 • 19 april
 • 17 mei
 • Terugkomdag 28 juni

Locatie Lattrop bij Stal de Meyboom:

Cursusdag zaterdagmiddag van 13:00-15:00 uur.

Voorjaar 2024

 • 18 mei
 • 25 mei
 • 8 juni
 • 22 juni
 • 6 juli
 • 7 september – Terugkomdag

Najaar 2024

 • 5 oktober
 • 19 oktober
 • 9 november
 • 16 november
 • 30 november
 • 11 januari 2025 – Terugkomdag

Wil je jouw kind aanmelden voor Pony Power voor Kids?

Nu aanmelden Stel een vraag

Ervaringen van anderen

Een erg fijne en indrukwekkende ervaring. Mijn hoofd is een stuk rustiger en ik weet nu weer waar ik tegenaan loop. Daar kan ik mij mooi weer op focussen. Het fijne gesprek en de mooie woorden hebben zeker geholpen.

Petra

Het blijft bijzonder dat het paard laat zien wat jij voelt. De sessie heeft mij inzicht gebracht in waarom ik bepaalde dingen doe en ik ben dichter bij mijn gevoel gekomen. Daarnaast heb ik nu handvatten hoe ik bepaalde dingen anders kan doen.

Mireille

Het was voor mij een hele fijne sessie waar ik met goede energie uitkwam. Ik heb jou ervaren als een warme en bedachtzame coach. Ik heb in de auto terug en s ’avonds met mijn man nog veel over deze sessie gedacht en gepraat.

Danielle

Mijn zoon deed mee aan Pony Power voor kids. Hij kan nu beter dingen aangeven aan anderen. Met veel plezier ging hij naar de cursus toe. Het zijn fijne betrokken coaches.

Joyce

To top